Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Stichting Vrienden van Foswert ontvangt prachtig legaat en eert nagedachtenis met nieuw “Rens de Jonge-plein”

Stichting Vrienden van Foswert heeft een prachtig legaat ontvangen van wijlen mevrouw Rens de Jonge. Dit genereuze geschenk zal een blijvende impact hebben op Foswert en haar bewoners.
 
In december 2022 werd in de hal van Foswert een wensboom geplaatst waar bewoners hun wensen in konden hangen. Dankzij het legaat van mevrouw De Jonge zijn veel van deze wensen inmiddels vervuld en de stichting blijft zich inzetten om ook de resterende wensen werkelijkheid te maken.
 
Om mevrouw De Jonge blijvend te eren, heeft Stichting Vrienden van Foswert besloten om tuinmeubilair aan te schaffen voor het terras in de binnentuin van Foswert. Dit terras, dat een centrale plek inneemt in het leven van de bewoners, heeft tijdens de eerste Foswerter Túnfair, afgelopen zaterdag, een nieuwe naam gekregen: het Rens de Jonge-plein.
 
De naam van het plein werd onthuld door de neef van mevrouw de Jonge, Klaas de Jonge, samen met Jan Douwe de Jong, directeur/bestuurder van Interzorg Groep. De ceremonie was een bijzonder moment, vol emotie en dankbaarheid en markeerde het hoogtepunt van een zeer geslaagde eerste Foswerter Túnfair. Klaas de Jonge memoreerde kort het verblijf van zijn tante in Foswert en prees de medewerkers voor de liefdevolle verzorging van zijn tante.
 
De activiteitenbegeleiding van Foswert kijkt met trots terug op dit evenement en ziet uit naar nog vele toekomstige activiteiten die op het Rens de Jonge-plein georganiseerd zullen worden. Dit plein zal een blijvende herinnering zijn aan de gulheid en betrokkenheid van mevrouw De Jonge en een bron van vreugde en samenzijn voor de bewoners van Foswert.
 
Over Stichting Vrienden van Foswert
Stichting Vrienden van Foswert zet zich in om het welzijn van de bewoners van Foswert te verbeteren door het ondersteunen van diverse projecten en activiteiten. Dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers kan de stichting een positieve bijdrage leveren aan het dagelijks leven van de bewoners.


 


 Meer berichten