Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

"Werken met mensen is elke dag leren. Dat vraagt om flexibele, gemotiveerde medewerkers met diverse opleidingen en achtergronden"

Werken bij

Algemeen

Wij willen onze medewerkers -inmiddels ruim 400- een plezierig werkklimaat bieden, met volop ontwikkelmogelijkheden en -kansen.  Daarnaast willen we een boeiende werkplek zijn, waar hard en mét hart gewerkt wordt. Bovendien vinden wij dat onze medewerkers recht hebben op een omgeving waarin kwaliteit, verantwoordelijkheid, openheid en samenwerking herkenbaar is. 

Werken met mensen is elke dag leren. Dat vraagt wat van mensen, flexibiliteit, motivatie en een diversiteit aan opleidingen en achtergronden. Fulltime, maar ook parttime. Tijdelijke krachten, maar ook vaste mensen. In totaal werken er bij ons meer dan 400 vaste medewerkers, pool- en flexwerkers en tijdelijke krachten. Al deze medewerkers samen vormen de kracht van Interzorg Groep en zij hebben één ding gemeen: hun tomeloze inzet voor elkaar en voor de cliënten.

De hulp die we verlenen gebeurt vanuit de gedachte dat de liefde en zorg voor de medemens centraal staat. Voel je je thuis in een organisatie waarin hard werken en plezier hand in hand gaan? Vind je het leuk om mensen te helpen en te verzorgen? Of ben je gespecialiseerd op andere gebieden, zoals voeding, voorlichting of op ondersteunend gebied? Bezoek dan regelmatig onze vacaturesite of houd onze facebookpagina in de gaten.

Actueel

Jonge verpleegkundigen uit Kosovo in Ferwert aan de slag!

Sinds kort wonen er in het pand tegenover Woonzorgcentrum Foswert drie Kosovaarse verpleegkundigen die werkzaam zijn bij Interzorg Groep. Hoe is dit tot stand gekomen? Lees hier alles over in dit artikel.