Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

"Werken met mensen is elke dag leren. Dat vraagt om flexibele, gemotiveerde medewerkers met diverse opleidingen en achtergronden"

Werken bij

Algemeen

Wij willen onze medewerkers -inmiddels ruim 400- een plezierig werkklimaat bieden, met volop ontwikkelmogelijkheden en -kansen.  Daarnaast willen we een boeiende werkplek zijn, waar hard en mét hart gewerkt wordt. Bovendien vinden wij dat onze medewerkers recht hebben op een omgeving waarin kwaliteit, verantwoordelijkheid, openheid en samenwerking herkenbaar is. 

Werken met mensen is elke dag leren. Dat vraagt wat van mensen, flexibiliteit, motivatie en een diversiteit aan opleidingen en achtergronden. Fulltime, maar ook parttime. Tijdelijke krachten, maar ook vaste mensen. In totaal werken er bij ons meer dan 400 vaste medewerkers, pool- en flexwerkers en tijdelijke krachten. Al deze medewerkers samen vormen de kracht van Interzorg Groep en zij hebben één ding gemeen: hun tomeloze inzet voor elkaar en voor de cliënten.

De hulp die we verlenen gebeurt vanuit de gedachte dat de liefde en zorg voor de medemens centraal staat. Voel je je thuis in een organisatie waarin hard werken en plezier hand in hand gaan? Vind je het leuk om mensen te helpen en te verzorgen? Of ben je gespecialiseerd op andere gebieden, zoals voeding, voorlichting of op ondersteunend gebied? Bezoek dan regelmatig onze vacaturesite of houd onze facebookpagina in de gaten.

Actueel

Stop! Zoek niet verder!

Ben jij nog op zoek naar een leuke baan in de zorg? Zoek dan niet langer, maar neem een kijkje bij ons! Op 19 mei aanstaande organiseren wij een speeddate-sessie in ons Grand Café in Ferwert. Wij gaan graag met jou in gesprek om je te vertellen wat wij jou kunnen bieden! Kom langs op 19 mei en maak kennis met het werken in de zorg. Onder het genot van een hapje en een drankje ga je in gesprek met toekomstige collega's en bekijken we samen de mogelijkheden.

Zien we je op 19 mei?