Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Werken bij

Vakantiewerk

VAKANTIEKRACHTEN GEZOCHT!

Wil jij je vakantie bij elkaar verdienen? En heb jij een zorgdiploma? Dan hebben wij werk voor jou! Want wij zoeken enthousiaste vakantiekrachten die ons komen versterken in het WoonZorgCentrum Foswert.

In de huishoudelijke verzorging in de Thuiszorg kunnen wij ook nog versterking gebruiken. Als je minimaal 18 jaar bent dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren!

Interesse? Stuur dan snel je mail naar Hillie Politiek van P&O via de mail naar hfpolitiek@interzorggroep.nl of solliciteer direct via het sollicitatieformulier. Wij gaan graag met je in gesprek!

 

Actueel

Goede, warme zorg en moeilijke beslissingen

Verpleeghuis Foswert in Ferwert, onderdeel van Interzorg Groep, heeft tot op de dag van vandaag corona buiten de deur gehouden. Maar daarvoor moet je soms moeilijke beslissingen nemen. Wat doet het met zorgmedewerkers als een bewoner overlijdt zonder afscheid van zijn familie? En hoe ga je om met boze naasten die de bezoekregeling te strikt vinden? Meewerkend coördinerend verpleegkundigen Sandra Kuiken en Stiena Otte kijken terug.

Klik voor het volledige artikel op deze link.