Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Werken bij

Vakantiewerk

VAKANTIEKRACHTEN GEZOCHT voor de THUISZORG, het  WOONZORGCENTRUM en de KEUKEN

Direct solliciteren

Wordt jij het zonnetje voor onze cliënten in de zomerperiode?
Wij zijn nl. op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten die voor ons komen werken in de volgende functies:

WoonZorgCentrum & Thuiszorg:
* helpende, verzorgende (IG) en verpleegkundige
* huishoudelijk medewerkers voor in de Thuiszorg (minimum leeftijd 18 jaar)

Heb jij interesse?
Stuur dan snel je mail naar personeelszaken@interzorggroep.nl t.a.v. Hillie Politiek van P&O of solliciteer direct via het sollicitatieformulier. Wij gaan graag met je in gesprek!

Nog goed om te weten!
De kosten van het aanvragen van de verplichte VOG wordt na einde van je vakantiewerk vergoed als je gewerkt hebt zoals wij het hebben afgesproken én als je hiervoor een betalingsbewijs aanlevert.
Na afloop van je vakantiewerk ontvang je, mits je volgens afspraak hebt gewerkt én goed hebt gefunctioneerd, een leuke bonus t.w.v. € 25,-

 

Actueel

Interzorg gaat digitaal!

Ferwert – Afgelopen maandag vond in de Liudgertsjerke in Ferwert de startbijeenkomst plaats van het project ‘Interzorg gaat digitaal’.  Medewerkers van de wijkzorg uit de regio’s Oost, Midden en West kregen een introductie in het werken met digitale hulpmiddelen, zoals beeldbellen en het werken met een medicijndispencer.
 
De coronacrisis heeft de ouderenzorg in het afgelopen jaar hard geraakt. De zorg is sterk in beweging en de vraagstukken waarmee zorginstellingen te maken krijgen zijn pittig. Zo neemt het aantal ouderen de komende jaren fors toe, stijgt de behoefte aan zorg en worden de zorgvragen inhoudelijk steeds complexer. Daarnaast zijn geldmiddelen schaars en is er een groeiend personeelstekort, niet alleen landelijk, maar ook in Fryslân. Om de ouderenzorg toekomstbestendig te maken zijn daarom innovaties nodig, ook bij Interzorg Groep in Ferwert. Interzorg Groep gaat daarom digitaal, want dat wordt de komende jaren de nieuwe norm.
 
 

Lees meer