Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Open Dag in Foswert

Op zaterdag 19 november 2022 zet Interzorg Groep in Ferwert haar deuren wijd open!
Van 10.00 – 14.00 uur kunnen belangstellenden een kijkje achter de schermen nemen van deze veelzijdige zorginstelling. Maak kennis met het Woonzorgcentrum Foswert, bezichtig een nieuw appartement, kom speeddaten voor een baan in de zorg en ga in gesprek met onze medewerkers en ervaar wat we allemaal kunnen bieden! Dit alles opgeluisterd met muziek door onder andere Reinout Weima (van het bekende duo Weima & Van der Werf).
 
E-health & Gezondheid
Interzorg Groep maakt gebruik van diverse E-health middelen. Dit zijn digitale hulpmiddelen die het mogelijk maken dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen, uiteraard met ondersteuning van de medewerkers van Interzorg. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen bij de speciaal ingerichte
E-health stand in het Grand Café. Tevens zijn er demonstraties van de Tovertafel, de braintrainer en de duo- en rolstoelfietsen.
Jacoline ter Braak-van Benthum, voedingsdeskundige en leefstijlcoach is aanwezig voor vrijblijvend advies en om uw bloeddruk en cholesterol/glucose te meten en de diëtistenprakijk Noord Friesland en FysioFerwert zetten tevens hun deuren open.
 
Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met de leden van de Cliëntenraad en de Vrienden van Foswert en is er ook aan de inwendige mens gedacht. Er is een palingrokerij aanwezig, die ouderwets lekkere kwaliteit (broodjes) gerookte paling verkoopt en Pake’s Oaljekoeken fan Everts is aanwezig voor de verkoop van ouderwets lekkere oliebollen! Zelfs aan de kinderen is gedacht: zij kunnen gratis geschminkt worden!
 
Al met al een gevarieerd programma dat bij een veelzijdige organisatie. U bent allemaal van harte welkom, koffie en thee is gratis! 


 Meer berichten