Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Een goede start voor Interzorg in 2023

Ferwert – De eerste week van januari stond bij Interzorg Groep in het teken van de jaarlijkse kwaliteitscertificering (HKZ). Daarmee werd 2023 meteen goed afgetrapt, want Interzorg Groep is na twee intensieve dagen wederom glansrijk geslaagd voor de HKZ!
 
Op woensdag vonden de werkzaamheden ‘op afstand’ plaats en op donderdag vonden fysieke gesprekken plaats. Er werden documenten en cliëntdossiers opgevraagd en ingezien en medewerkers van de verschillende onderdelen van Interzorg Groep, managementleden en de directeur/bestuurder werden bevraagd op de verschillende aspecten op het gebied van kwaliteit van zorg.  De auditor van KIWA gaf aan dat ze veel mooie dingen heeft gezien en gesprekken heeft gevoerd  met enthousiaste en betrokken medewerkers. Ze complimenteerde de directie en medewerkers met de vele innovatieve initiatieven en ontwikkelingen en de grote betrokkenheid van de medewerkers. De organisatie heeft laten zien dat ze zich steeds door ontwikkelt en niet stil staat: Interzorg Groep is volop in beweging!
 
Dit alles heeft geresulteerd in een goede beoordeling en in de continuering van het kwaliteitscertificaat. KIWA geeft aan dat Interzorg Groep intern de zaken goed op orde heeft, de klant centraal stelt en voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Dat geeft houvast en vertrouwen voor de toekomst.
 
De directeur/bestuurder van Interzorg Groep is blij met het resultaat en trots op de grote betrokkenheid van de medewerkers van Interzorg Groep. Dit bevestigt maar weer dat Interzorg Groep goede, betrouwbare en veilige zorg levert en zichzelf steeds verder ontwikkelt. Hij bedankt iedereen die meewerkt om dit resultaat iedere dag opnieuw te neer te zetten. Ook in het komende jaar gaat de organisatie weer alles op alles zetten om aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen te blijven voldoen!
 


 Meer berichten