Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Digitale dinsdag gaat verder!

De afgelopen maand heeft u kennis kunnen maken met onze I-nurse Linda en hebben we u meegenomen in de wereld van de digitale zorg. De Compaan, het elektronisch cliëntendossier, Caren en de Wolk kwamen aan bod. We hopen dat jullie na het lezen van de artikelen een beeld hebben gekregen van de producten. Misschien is er hier en daar al een product ingezet?
 
Digitale Dinsdag in December is voorbij. Wij hebben de artikelen met plezier geschreven en zijn blij met de reacties die we hebben gekregen.
Er valt nog zo veel te vertellen en ook de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten staat niet stil.

Kortom: we houden de Digitale Dinsdag er gewoon in. We zullen in plaats van elke week een maandelijks artikel posten, op elke eerste dinsdag van de nieuwe maand. De artikelen zullen gaan over producten en diensten die al beschikbaar zijn (denk aan de Medido medicijndispenser) of over nieuwe ontwikkelingen. Ook is er altijd ruimte voor input vanuit jullie.  Misschien heeft u zelf wel een ervaring die u wilt delen? Of een vraag die wij kunnen beantwoorden? Neem dan vooral contact op met Linda of een van de wijkverpleegkundigen.

Heel graag tot de volgende Digitale Dinsdag!

In ons nieuwsarchief kunt u de voorgaande artikelen teruglezen.
 


 Meer berichten