Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Werken bij

Solliciteren-stage

Open sollicitatie
Wil je solliciteren, maar is er op dit moment geen vacature? Stuur dan je open sollicitatie, voorzien van actuele C.V., naar Interzorg Groep, t.a.v. afdeling Personeelszaken, Foswerterstrjitte 71, 9172 PS te Ferwert. Mailen mag natuurlijk ook, via info@interzorggroep.nl
Na ontvangst nemen wij je sollicitatie gedurende een half jaar op in onze portefeuille. Mocht er in deze periode een passende vacature ontstaan, dan nemen wij je sollicitatie in de procedure mee. Na een half jaar vernietigen wij de sollicitatiegegevens in het kader van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Stage
Stagiaires van verschillende opleidingen zijn van harte welkom bij Interzorg Groep. Tenslotte ben jij onze toekomstige collega! Door het volgen van een stage bij Interzorg Groep, leer je theorie en praktijk te verbinden in een leuke en veelzijdige omgeving.

Professionele medewerkers begeleiden je in je dagelijkse taken. Andersom biedt jij nieuwe inzichten aan onze medewerkers. Behalve stages voor verpleegkundige of verzorgende opleidingen, bieden wij soms ook stagemogelijkheden op andere terreinen aan. Je kunt dan denken aan welzijn, facilitair, horeca en financieel.  

Als je flexibel, leergierig bent en houdt van uitdagingen, dan verwelkomen wij je graag als onze nieuwe stagiair.

Om jouw opleiding en de stage zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten hebben wij goede contacten met meerdere MBO- en HBO instellingen in het Noorden. Interzorg Groep is een erkend leerbedrijf en voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door o.a. Calibris.
Wij bieden stagiaires een stagevergoeding aan.

Mocht je belangstelling hebben voor een stageplek, dan kun je contact opnemen met Henriëtte Ronner, (opleidingscoördinator) via de telefoon 088 - 518 0200 of via email hronner@interzorggroep.nl

 

Actueel

ALLEEN SAMEN HOUDEN WE CORONA ONDER CONTROLE

We horen als Interzorg Groep net als u via het nieuws over nieuwe brandhaarden van coronabesmettingen. We volgen dit nieuws op de voet. Over verpleeghuizen die deels sluiten. Over zorgen die Nederland zich maakt over de scholen en maatregelen waaraan steeds minder mensen zich lijken te houden. Het coronavirus is er nog steeds en steekt op steeds meer plekken de kop op. Zoals minister Hugo de Jonge het eerder zei “Wij zijn misschien wel klaar met het virus, maar het virus nog niet met ons.”

Moeten we ons zorgen maken?
Uiteraard maken we ons ook zorgen, maar wat we vooral moeten doen is waakzaam blijven. Het beste kunnen we ons houden aan de eerder gemaakte én succesvol gebleken maatregelen.

Gelukkig mogen we bezoek ontvangen!  Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Wel vragen we iedereen die bij ons op bezoek komt goed op elkaar te letten. Als we dat doen kan iedereen veilig op bezoek blijven komen. Kunnen verhalen met elkaar worden gedeeld. En kan er gezellig een kopje koffie met elkaar worden gedronken of een mooie wandeling worden gemaakt. We zijn ervan overtuigd dat wij samen nog steeds corona de baas kunnen. Dat hebben we in de afgelopen maanden laten zien!
 

Lees meer