Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Werken bij

Solliciteren-stage

Open sollicitatie
Wil je solliciteren, maar is er op dit moment geen vacature? Stuur dan je open sollicitatie, voorzien van actuele C.V., naar Interzorg Groep, t.a.v. afdeling Personeelszaken, Foswerterstrjitte 71, 9172 PS te Ferwert. Mailen mag natuurlijk ook, via personeelszaken@interzorggroep.nl
Na ontvangst nemen wij je sollicitatie gedurende een half jaar op in onze portefeuille. Mocht er in deze periode een passende vacature ontstaan, dan nemen wij je sollicitatie in de procedure mee. Na een half jaar vernietigen wij de sollicitatiegegevens in het kader van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Stage
Stagiaires van verschillende opleidingen zijn van harte welkom bij Interzorg Groep. Tenslotte ben jij onze toekomstige collega! Door het volgen van een stage bij Interzorg Groep, leer je theorie en praktijk te verbinden in een leuke en veelzijdige omgeving.

Professionele medewerkers begeleiden je in je dagelijkse taken. Andersom biedt jij nieuwe inzichten aan onze medewerkers. Behalve stages voor verpleegkundige of verzorgende opleidingen, bieden wij soms ook stagemogelijkheden op andere terreinen aan. Je kunt dan denken aan welzijn, facilitair, horeca en financieel.  

Als je flexibel, leergierig bent en houdt van uitdagingen, dan verwelkomen wij je graag als onze nieuwe stagiair.

Om jouw opleiding en de stage zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten hebben wij goede contacten met meerdere MBO- en HBO instellingen in het Noorden. Interzorg Groep is een erkend leerbedrijf en voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door o.a. Calibris.
Wij bieden stagiaires een stagevergoeding aan.

Mocht je belangstelling hebben voor een stageplek, dan kun je contact opnemen met Henriëtte Ronner, (opleidingscoördinator) via de telefoon 088 - 518 0200 of via email hronner@interzorggroep.nl

Direct solliciteren
 

Actueel

Stichting Vrienden van Foswert ontvangt prachtig legaat en eert nagedachtenis met nieuw “Rens de Jonge-plein”

Stichting Vrienden van Foswert heeft een prachtig legaat ontvangen van wijlen mevrouw Rens de Jonge. Dit genereuze geschenk zal een blijvende impact hebben op Foswert en haar bewoners.
 
In december 2022 werd in de hal van Foswert een wensboom geplaatst waar bewoners hun wensen in konden hangen. Dankzij het legaat van mevrouw De Jonge zijn veel van deze wensen inmiddels vervuld en de stichting blijft zich inzetten om ook de resterende wensen werkelijkheid te maken.


 
 

Lees meer