Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

"Wachtlijstbeheer en kwaliteit van zorg is
oog hebben voor de mens achter de cliënt"

Van harte welkom bij de Interzorg Groep

Dat de zorg constant in beweging is, is niet nieuw. Maar al deze veranderingen maken dat (oudere) mensen zich hierover soms onzeker kunnen voelen. Wij willen hen graag de zekerheid bieden dat er voor iedereen zorg en ondersteuning beschikbaar is en blijft wanneer dat maar nodig is. Interzorg Groep biedt daarvoor een totaalconcept van intensieve, zware zorg met verblijf in Woonzorgcentrum Foswert tot een klein beetje ondersteuning thuis en alles wat daar tussen in zit.
Zo hebben we er vertrouwen in dat wij, weliswaar in een andere wettelijke context, onze rol ook in de toekomst veilig stellen en onze missie kunnen voortzetten!


Wij bieden Thuiszorg (verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp), Thuisbegeleiding, Verpleging en Verzorging in ons Woonzorgcentrum, Maatschappelijke Zorg en Maaltijdservice aan Huis. Ons werkgebied beslaat vooral Noord Fryslân, maar onze Maaltijdservice gaat inmiddels al ver over deze grenzen heen!

Over al deze verschillende diensten informeren wij u graag via deze website. Mocht u na het lezen hiervan nog vragen hebben, neem dan contact met ons op: wij helpen u graag verder!

Actueel

Stichting Vrienden van Foswert ontvangt prachtig legaat en eert nagedachtenis met nieuw “Rens de Jonge-plein”

Stichting Vrienden van Foswert heeft een prachtig legaat ontvangen van wijlen mevrouw Rens de Jonge. Dit genereuze geschenk zal een blijvende impact hebben op Foswert en haar bewoners.
 
In december 2022 werd in de hal van Foswert een wensboom geplaatst waar bewoners hun wensen in konden hangen. Dankzij het legaat van mevrouw De Jonge zijn veel van deze wensen inmiddels vervuld en de stichting blijft zich inzetten om ook de resterende wensen werkelijkheid te maken.


 
 

Lees meer