Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

"Wachtlijstbeheer en kwaliteit van zorg is
oog hebben voor de mens achter de cliënt"

Van harte welkom bij de Interzorg Groep

Dat de zorg constant in beweging is, is niet nieuw. Maar al deze veranderingen maken dat (oudere) mensen zich hierover soms onzeker kunnen voelen. Wij willen hen graag de zekerheid bieden dat er voor iedereen zorg en ondersteuning beschikbaar is en blijft wanneer dat maar nodig is. Interzorg Groep biedt daarvoor een totaalconcept van intensieve, zware zorg met verblijf in Woonzorgcentrum Foswert tot een klein beetje ondersteuning thuis en alles wat daar tussen in zit.
Zo hebben we er vertrouwen in dat wij, weliswaar in een andere wettelijke context, onze rol ook in de toekomst veilig stellen en onze missie kunnen voortzetten!


Wij bieden Thuiszorg (verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp), Thuisbegeleiding, Verpleging en Verzorging in ons Woonzorgcentrum, Maatschappelijke Zorg en Maaltijdservice aan Huis. Ons werkgebied beslaat vooral Noord Fryslân, maar onze Maaltijdservice gaat inmiddels al ver over deze grenzen heen!

Over al deze verschillende diensten informeren wij u graag via deze website. Mocht u na het lezen hiervan nog vragen hebben, neem dan contact met ons op: wij helpen u graag verder!

Actueel

Stop! Zoek niet verder!

Ben jij nog op zoek naar een leuke baan in de zorg? Zoek dan niet langer, maar neem een kijkje bij ons! Op 19 mei aanstaande organiseren wij een speeddate-sessie in ons Grand Café in Ferwert. Wij gaan graag met jou in gesprek om je te vertellen wat wij jou kunnen bieden! Kom langs op 19 mei en maak kennis met het werken in de zorg. Onder het genot van een hapje en een drankje ga je in gesprek met toekomstige collega's en bekijken we samen de mogelijkheden.

Zien we je op 19 mei?