Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

"Wachtlijstbeheer en kwaliteit van zorg is
oog hebben voor de mens achter de cliënt"

Van harte welkom bij de Interzorg Groep

De zorg verandert, continu. Al deze veranderingen kunnen leiden tot een gevoel van onzekerheid bij ouderen, in ons werkgebied en bij onze klanten. Wij willen zekerheid bieden aan deze ouderen en klanten; de zekerheid dat voor hen zorg en ondersteuning beschikbaar is en beschikbaar blijft als zij dat nodig hebben. We bieden daarvoor een totaalconcept van intensieve zorg met verblijf in ons Woonzorgcentrum tot een klein beetje ondersteuning thuis en alles daar tussen in.
Zo hebben we er vertrouwen in dat wij, weliswaar in een andere wettelijke context, onze rol ook in de toekomst kunnen veilig stellen en onze missie kunnen voortzetten!


Wij bieden Thuiszorg (verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp), Thuisbegeleiding, Verpleging en Verzorging in ons WoonZorgCentrum, Maatschappelijke Zorg en Maaltijdservice aan Huis. Ons werkgebied beslaat vooral Noord Fryslân, maar onze Maaltijdservice gaat inmiddels ver over deze grenzen heen!

Over al deze verschillende diensten informeren wij u graag via deze website. Mocht u na het lezen hiervan nog vragen hebben, neem dan contact met ons op: wij helpen u graag verder!

Actueel

Interzorg Groep verlengt kwaliteitscertificaat!

Geplaatst op: 27-09-2021

Vorige week dinsdag en woensdag stonden bij Interzorg Groep in het teken van de jaarlijkse kwaliteitscertificering (HKZ). Ondanks de coronapandemie, die in het afgelopen jaar veel tijd en energie van alle medewerkers heeft gekost, had de directeur/bestuurder voldoende vertrouwen in de organisatie en haar medewerkers om deze certificering door te laten gaan. Op dinsdag en woensdag vonden de werkzaamheden deels ‘op afstand’ plaats, werden er documenten en cliëntdossiers opgevraagd en ingezien en werden medewerkers van de verschillende onderdelen van Interzorg Groep, de directeur/bestuurder en 2 afgevaardigden van de Cliëntenraad geïnterviewd op het gebied van kwaliteit van zorg.  
 

Lees meer