Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Help de bewoners van Foswert aan een Tovertafel!

Sinds de bewoners en medewerkers van Foswert een demonstratie van de Tovertafel hebben gekregen, zijn zij vast van plan om een Tovertafel aan te schaffen. Zorgmedewerker Froukje Minnema en activiteitenbegeleider Haakje Drost zijn daarom een crowdfundingactie gestart om de aanschaf voor elkaar te krijgen. Haakje: “Wij willen heel graag een Tovertafel Original voor onze bewoners en de bezoekers van het dagactiviteitencentrum aanschaffen, omdat de Tovertafel helpt apathie te doorbreken. Bewoners in de latere fasen van dementie kunnen passief zijn en een beetje voor zich uit staren. De Tovertafel laat ze weer actief met elkaar samenspelen en brengt een heleboel vrolijkheid en plezier.”

Op 24 maart jongstleden hielden de leerlingen van het Dockinga College te Ferwert en de medewerkers van Foswert een grote bazaar om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een Tovertafel. Haakje: “Er werden zelfgebakken taarten verkocht, er werd gesjoeld en mensen konden raden naar ‘de naam van de pop’. Het Ouderenfonds wil de opbrengst van deze dag verdubbelen!”  Binnenkort wordt er bovendien een bingomiddag georganiseerd waarvan de opbrengst naar de Tovertafel gaat. “De Tovertafel móet er komen omdat die het woongenot van de bewoners enorm zal vergroten.”

U helpt toch ook om een Tovertafel aan te kunnen schaffen? U kunt doneren via de website van Active Cues: http://activecues.com/crowdfunding/wzc-interzorg-ferwert Op deze website vindt u ook meer informatie.


 


 Meer berichten