Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Bijzondere samenwerking Interzorg en Ferwerter ondernemers

Ferwert – Ieder jaar zoekt Interzorg Groep naar een leuke manier om haar medewerkers en vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Dit jaar was dit in samenwerking met de lokale ondernemers van Ferwert. Tijdens drie druk bezochte kerstmarkten in het Grand Café Ut en Thús in Ferwert konden de ca. 500 medewerkers en vrijwilligers van IZG hun eigen kerstpakket samenstellen. Tien ondernemers uit Ferwert hadden de sfeervolle stands ingericht met een ruime keus aan cadeauartikelen. Siemon Hoekstra uit Marrum zorgde voor de muzikale noot  en de Maaltijdservice, onderdeel van Interzorg Groep, verzorgde de catering.
Het was de eerste keer dat Interzorg Groep en de ondernemers van Ferwert op deze manier samenwerkten en aan alle reacties te horen is dit zeker voor herhaling vatbaar!
 
Interzorg Groep wil graag de volgende ondernemers bedanken: Kadowinkel Ter Sted, Hierboetiek Unyk, Beautysalon Sietske, Stylshop, Van der Kloet Brood & Banket, Topslager Schreiber, ’t Blomke makke by Hittie, Warenhuis Pynacker, Spar Kamma en Steijl enzo.
 


 Meer berichten