Waar heeft u hulp bij nodig:

 Ik kan niet meer voor mezelf koken

 Ik voel me eenzaam

 Ik heb hulp nodig bij persoonlijke verzorging

 Ik heb verpleging nodig

 Ik heb praktische ondersteuning nodig bij mijn problemen

 Ik heb moeite met het huishouden

 Ik kan niet meer op mezelf wonen

 Ik zoek een leuke locatie voor het vieren van mijn verjaardag

Thuiszorg

Huishoudelijke verzorging

Medewerkers van de huishoudelijke verzorging kunnen u helpen bij het verrichten van huishoudelijke taken, zoals boodschappen doen, stofzuigen, ramen zemen, bedden opmaken of de was doen. Deze vorm van thuiszorg is aanvullend. Wat u zelf nog kunt, doet u ook zelf. Welke hulp u krijgt en hoe vaak, hangt  mede af van uw eigen mogelijkheden en uw woonomstandigheden.
U kunt uw huishoudelijke hulp ten allen tijde rechtstreeks inkopen bij Interzorg Groep. Wij bieden betrouwbare en professionele hulp vanaf slechts € 12,50 in combinatie met een abonnement Huishoudelijke Dienstverlening (HDV). De huishoudelijke dienstverlening van Interzorg Groep biedt de mogelijkheid van maatwerk.
Mogelijk heeft u recht op vergoeding van (een deel van) de kosten voor huishoudelijke dienstverlening via een indicatie van uw gemeente. Wij hebben echter geen inzage in uw persoonlijke situatie en kunnen dus ook niet beoordelen of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Neem hiervoor contact op met uw gemeente.
Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met Grytsje van der Wiel, coördinator Huishoudelijke verzorging via 088-518 0200.

 

Actueel

Help de bewoners van Foswert aan een Tovertafel!

Sinds de bewoners en medewerkers van Foswert een demonstratie van de Tovertafel hebben gekregen, zijn zij vast van plan om een Tovertafel aan te schaffen. Zorgmedewerker Froukje Minnema en activiteitenbegeleider Haakje Drost zijn daarom een crowdfundingactie gestart om de aanschaf voor elkaar te krijgen.

Lees meer